Τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών φοιτητών της Ιατρικής και Οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Comenius στη Μπρατισλάβα

Οκτώβριος 22. 2011 Τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών φοιτητών της Ιατρικής και Οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Comenius στη Μπρατισλάβα   Στις 11 Οκτωβρίου 2011 έγινε η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών φοιτητών της Ιατρικής και Οδοντιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Comenius στη Μπρατισλάβα.
Η τελετή αυτή που συνιστά στην ουσία την επίσημη ένταξη των φοιτητών στην ιατρική ακαδημαϊκή οικογένεια διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους γονείς που βρέθηκαν κοντά στα παιδιά τους.
Μετά τη λήξη της τελετής ο Εκπαιδευτικός όμιλος EMFASIS παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των φοιτητών και των γονέων τους.
Η δεξίωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο River Park, Kempinski Hotel, όπου ιδιαιτέρως τιμητική υπήρξε η παρουσία των πρεσβευτών της Ελλάδος κ. Ν.Κανέλλου και της Κύπρου κ. Μ.Κουντουρίδη, ενώ το πανεπιστήμιο εκπροσώπησαν ο Πρύτανης Prof. P.Labas, η αντιπρύτανης Prof Ι.Βrucknerova και ο επικεφαλής της Συγκλήτου του πανεπιστημίου Prof. D.Böhmer, καθώς και σημαντικά  πρόσωπα από τον ευρύτερο ακαδημαϊκό και πολιτικό χώρο της Σλοβακικής Δημοκρατίας.
Ευχαριστούμε θερμά τους φοιτητές μας και τους γονείς τους για την παρουσία τους.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε μερικά από τα ευχάριστα στιγμιότυπα εκείνης της ημέρας.
 
 
Για πλήρη φωτογραφική κάλυψη της ορκωμοσίας επιλέξτε το παρακάτω link: http://www.e-photos.gr/deigmata/emfasis/

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ