ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 2017 – COMENIUS UNIVERSITY IN BRATISLAVA

Ορκωμοσία, Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική,
Ιούλιος 15. 2017 ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ & ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 2017 – COMENIUS UNIVERSITY IN BRATISLAVA

Με ιδιαίτερη επισημότητα και χαρά πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Τελετών του COMENIUS UNIVERSITY στη Μπρατισλάβα η καθιερωμένη εκδήλωση αποφοίτησης της Ιατρικής και Οδοντιατρικής Σχολής. Στην εκδήλωση πρωτοστάτησε η Rector του Πανεπιστημίου Prof. κ. Ostatníková, ο πρύτανης της Ιατρικής σχολής Prof Steno, η αντιπρύτανης Prof. κ. Brucknerová, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της Ακαδημαϊκής Συγκλήτου, οι οποίοι συμμετείχαν στο τελετουργικό της χορήγησης των διπλωμάτων.

Ήταν μια ενθουσιώδης και ιδιαίτερα συγκινητική τελετή στη οποία παρευρέθη και πλήθος γονέων των διπλωματούχων πλέον Γιατρών και Οδοντιάτρων, που έλαβε χώρα σε τρεις φάσεις. Στην πρώτη φάση στις 11.00 π.μ. ορκίστηκαν οι Οδοντίατροι, ενώ στη 13:00 & 15:00 11.00 οι Γιατροί μας.

Μετά την εκδήλωση άκρως συγκινητικές στιγμές με αγκαλιές, φιλιά, δάκρυα χαράς, χαιρετισμούς, διατύπωση ευχών και συγχαρητηρίων μεταξύ των φοιτητών, των φοιτητριών, των καθηγητών και των γονέων τους.

Από την εκδήλωση αυτή δε θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει ο Γεν. Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου EMFASIS κ. Μένανδρος Εμφιετζόγλου, συνοδευόμενος από την κόρη του και Διευθύντρια σπουδών του Γραφείου Αθηνών κ. Ελένη Εμφιετζόγλου έχονντας την ευκαιρία να συναντηθούν με τους αποφοιτούντες και τους γονείς τους και να τους συγχαρούν θερμότατα ευχόμενοι παράλληλα «ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον».

Θερμά Συγχαρητήρια λοιπόν σ’ όλα αυτά τα παιδιά που κατάφεραν να επαληθεύσουν την αρχαία ρήση «Τ’ αγαθά κόποις κτώνται», κάνοντας υπερήφανους πρωτίστως τους εαυτούς τους, αλλά και τους γονείς και συγγενείς τους, καθώς και εμάς τους ανθρώπους της EMFASIS που ήμασταν πάντα στο πλευρό τους και θα παραμένουμε σε κάθε τους βήμα έχοντας αναπτύξει με τους περισσότερους έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας, φιλικές πλέον σχέσεις.

Πάντα επιτυχίες και χαρές!

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό δικό σας και των φίλων σας, θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/EmfasisEdu/

Κατηγορίες

Instagram Feed

ΝΕΑ